Izrada internet prodavnice

Šta je internet prodavnica?

Internet prodavnica je Vaše maloprodajno mesto na internetu, gde je zakup poslovnog prostora skoro besplatan a potencijalnih kupaca ima na pretek, samo im treba pomoći da nađu put do Vas.

internet shopping

Prednosti internet prodavnice?

Mogućnosti internet prodaje su ogromne. Glavna prednost internet prodavnice (online prodaje) je što Vaša internet prodavnica može biti otvorena 24h dnevno 7 dana u nedelji 365 dana godišnje.

Internet trgovina je win-win situacija i zbog toga postaje toliko popularna.

Predstavlja uštedu vremena za kupca, a u isto vreme uštedu troškova za firmu.

Kupcima je sve lakše da željenu robu naruče „na klik“ i da im kurir to dostavi, a u isto vreme firme štede ne morajući da plaćaju zakup skupog poslovnog prostora maloprodaje.

internet prodavnica

Da li mi treba internet prodavnica?

Ukoliko već imate dobro razrađen biznis u koji ste uložili svoje vreme i novac, ili samo imate ideju koju tek planirate da realizujete i hoćete da unapredite Vaše poslovanje, izrada internet prodavnice je pravo rešenje koje ste tražili.

Online kupovina je postala izuzetno popularna u celom svetu u poslednjih godina, i procenat kupovine online iz godine u godinu drastično raste.

Podaci o internet trgovini u Srbiji iz 2018. godine govore da je više od 1,8 miliona ljudi kupovalo robu ili naručivala usluge elektronskim putem, dok je 73,4% građana koristilo internet.

Predviđa se da će do 2030. godine u svetu oko 85% biznisa da se odvija u obliku elektronske.

Ovakva informacija je dovoljna da bar razmislite da li je vreme da rezervišete svoje mesto na internetu za svoju internet prodavnicu već sada.

internet shopping