Marketing

Online marketing - Oglašavanje preko Google Ads

Predstavlja najbolji način za BRZO dovođenje kvalitetnih posetilaca na Vaš web sajt koji su spremni da postanu Vaši klijenti.

Oglašavanje na Googlu Vam garantuje da će se Vaš oglas prikazati samo zainteresovanim korisnicima koji traže proizvod ili uslugu koju Vi nudite.

Rezultat je momentalan i donosi rezultate čim se kampanja pokrene. Efekat je sličan dobro urađenoj SEO kampanji jer potencijalni kupci pronalaze put do Vas i to bez mukotrpnog rada od nekoliko meseci.

Odlukom da se oglašavate preko Google Ads-a dolazite do pozicije na prvoj strani Google pretraživača i time kroz dovođenje posetilaca na Vaš sajt ostvarujete veći profit za Vašu firmu.

Prednost oglašavanja na ovaj način je što se preciznom izradom oglasa i vođenjem kampanje, privlačite upravo one korisnike koje su zainteresovane za Vaš proizvod ili uslugu (jer da nisu pretraživali date ključne reči na Googlu, ne bi ni došli do Vas).

Ukoliko se odlučite za Google Ads oglašavanje, na nama je da:

  • Analiziramo čime se bavite
  • Pronalazimo ključne reči i fraze koji najbolje opisuju Vaše poslovanje
  • Analiziramo Vašu konkurenciju
  • Kreiramo oglase
  • Pokrećemo kampanju i pratimo rezultate

Google Ads je najbolji alat za ciljano reklamiranje jer se oglasi prikazuju samo zainteresovanim korisnicima preko ključnih reči koje smo zajedno odredili.

Oglasi se plaćaju samo po kliku, kada zainteresovani klijent klikne na Vašu reklamu. Samo prikazivanje oglasa je besplatno, sve do momenta klika na oglas.

google ads oglašavanje