Redizajn web sajta

Šta je redizajn web sajta?

Ukoliko niste zadovoljni kako Vaš web sajt izgleda ili funkcioniše onda je vreme za redizajn web sajta.

Web sajt star nekoliko godina nije više toliko moderan i privlačan korisnicima kao web sajt izrađen koristeći nove tehnologije i prateći nove trendove.

Pratite i Vi korak sa vremenom, obradujte Vaše stare i nove korisnike novim i funkcionalnim web sajtom.

redizan web sajta

Da li TREBA da uradim redizajn postojećeg web sajta?

Tehnologija izrade web sajtova konstatno unapređuje iz godine u godinu.

Web sajt koji je rađen pre 6-7 godina više ne deluje toliko moderno i funkcionalno kao što je bio na početku. Određeni trendovi se menjaju i ukoliko ih Vaš web sajt ne prati delovaćete staromodno i prevaziđeno.

Pogotovo ako imate konkurenciju koja ima moderniji i bolji web sajt od Vas, kupci se lako mogu odlučiti da „pokucaju na tuđa vrata“. 

Ukoliko želite da držite korak sa vremenom i delujete savremeno, vreme je za redizajn Vašeg web sajta.

Dodatan razlog za redizajn web sajta je što su neke od starijih tehnologija izrade web sajtova podržavale „flash“ koji prilično usporavaju web sajt, a da ne pominjemo gomilu bezbednosnih propusta koje su otkrivene tokom vremena. 

Pored toga, novije verzije internet pretraživača (Google Chrome) čak blokiraju flash sadržaj pa time Vaš sadržaj na starom web sajtu može postati praktično nevidljiv korisnicima. 

Ovakve stvari svakako ne biste smeli sebi da dozvolite jer odbija korisnike koji se možda više neće vratiti na Vas sajt.

Zaključak je da redizajnom web sajta dobijate moderniji i kvalitetniji web sajt koji može da Vam donese nove kupce i dodatan profit.